Trends in online marketing

Vergroot je online marketingkennis met onze blogs. Op zoek naar verdere verdieping? Download onze whitepapers over diverse online marketing-onderwerpen.

Filter:
5 tips voor het werven en behouden van klanten in onzekere tijden

Voor veel bedrijven zijn het moeilijke dagen. Juist nu groot deel van Nederland zich wendt tot allerlei digitale en technische oplossingen om ‘business as usual’ te blijven doen, kan de kracht van online marketing helpen om jouw business boven water te houden.

Lees meer
Vertel jouw merkverhaal via Instagram stories

Je kent ze wel: de schermvullende afbeeldingen & video’s met vrolijke teksten of gif’jes die na 24 uur weer verdwijnen. Deze zogenoemde ‘stories’ laten een enorme toename in populariteit bij social media-gebruikers. In deze blog laten wij je zien hoe je ze het beste kan inzetten.

Lees meer
Chat als advertentietool op Facebook en Instagram

Sinds begin dit jaar kan je speciale chatadvertenties inzetten op Facebook en Instagram, om direct met je doelgroep te chatten op WhatsApp of Messenger. Maar hoe zet je dit handige nieuwe middel in? In deze blog laten we zien hoe het werkt en hoe je het maximale eruit haalt.

Lees meer
5 tips on efficiënt en leuk thuis te werken

Sinds de ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen werkt Nederland (zoveel mogelijk) thuis. Maar dat vergt nog wel wat aanpassingen om net zo productief te zijn… zeker als je kids ook thuis zijn! In deze blog vind je 5 tips om het maximale eruit te halen.

Lees meer
Hoe start je met Pinterest advertising?

Nog geen jaar geleden lanceerde Pinterest advertenties ook eindelijk in Nederland: een nieuw platform met nieuwe kansen. Maar hoe kan je dit inzetten? In deze blog leggen we je uit hoe je een succesvolle campagne start en waar je op moet letten.

Lees meer
"Mijn zakelijke doelgroep zit niet op social!"

Veel bedrijven worstelen met het al dan niet inzetten van social media (naast LinkedIn) voor B2B-doeleinden, want ze halen er niet direct business en leads uit. Moeten ze nog wel tijd en energie in bijvoorbeeld Facebook of Instagram steken? In deze blog geven wij antwoord.

Lees meer
Hoe kunnen e-commerce spelers met de coronacrisis omgaan? 6 tips

Sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19 in China staat de e-commerce volledig op zijn kop. Ook in Nederland zijn er ingrijpende maatregelen genomen. In deze blog geven we 6 tips hoe e-commerce spelers goed op de coronacrisis kunnen anticiperen.

Lees meer
Trots op onze klant: IT-Recycling

De beste samenwerking komt tot stand als je klanten meer als partner ziet dan als opdrachtgever. IT-Recycling is een van die partners waar we al jarenlang een fijne samenwerking mee hebben. In dit artikel vertellen we in het kort wat wij voor IT-Recycling hebben betekend in de afgelopen maanden en zij voor ons.

Lees meer
De meest opvallende Black Friday & Cyber Monday zoektrends

Waar het zoekvolume voor de zoekopdracht “Black Friday” jaar op jaar stijgt, liet “Cyber Monday” dit jaar voor het eerst een daling zien in Google. Wat kunnen mogelijke oorzaken zijn en hoe kun je voorbereidingen treffen voor volgend jaar?

Lees meer
5 tips voor local SEO

Voor veel bedrijven is de lokale vindbaarheid een belangrijkere factor dan de nationale vindbaarheid. Heb jij een fysieke winkel zoals een kledingzaak of heeft jouw bedrijfsketen meerdere vestigingen? Dan zou dit ook weleens voor jouw bedrijf kunnen gelden!

Lees meer
5 tips voor social storytelling volgens National Geographic

National Geographic vertelt al jarenlang verhalen over natuur en wetenschap. De social media-kanalen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wat kunnen we leren van deze storyteller? Op Social Media-week Londen deelde National Geographic 5 tips voor storytelling.

Lees meer
BERT, de nieuwste Google update

Deze week is een belangrijke nieuwe update voor Google’s zoekmachine live gegaan voor Nederland. Deze update genaamd BERT is van invloed op 10% van alle zoekopdrachten. Benieuwd je wat de invloed van BERT is op de zoekresultaten en hoe jouw SEO hiervan kan profiteren? Je leest het hier!

Lees meer