Whitepaper: 9 tactieken om B2B-leads te genereren die wél converteren

Veel bedrijven lopen er tegenaan: “we hebben meer leads nodig”. Wat ze eigenlijk bedoelen is vaak: “we hebben betere leads nodig”. Kwantiteit alleen is namelijk niet genoeg. Het gaat uiteindelijk om het genereren van B2B-leads die echt bereid zijn te kopen. Hoe pak je dit aan?

 

Ontdek het in deze whitepaper, met 9 tactieken om B2B-leads te genereren die wél converteren.

 

De focus op kwaliteit boven kwantiteit bij het genereren van B2B-leads staat bij steeds meer organisaties bovenaan de agenda. Volgens recent onderzoek (2018) is het voor 73% van de marketeers topprioriteit, zelfs boven zaken als het verhogen van conversie of het ontwikkelen van meer content. Maar wat maakt een goede lead? Waardoor komen salesteams terug van een afspraak zonder vervolg? In deze whitepaper duiken we in de tactieken die een marketingteam kan toepassen om betere zakelijke leads op te leveren voor hun salesteam.

 

Dit kan je verwachten:

  • Tips voor het slim inrichten van formulieren
  • Hoe je de kwaliteit van leads bepaalt
  • Inzicht in de best renderende B2B-marketing kanalen
  • Inspelen op een langere salescyclus
  • Hoe je advertenties beter afstemt op de doelgroep

 

Vul je gegevens in om de whitepaper gratis te downloaden.

Vul jouw gegevens in en ontvang gratis informatie, waaronder deze whitepaper waarin we alle de 9 tactieken voor betere B2B-leads uitlichten.


 

Hulp nodig bij het genereren van meer B2B-leads?

Neem dan contact op met de B2B-experts van RIFF. Dagelijks helpen we zakelijke verkopers met leadgeneratie, contentmarketing en optimalisatie van digitale kanalen.