Beheer & onderhoud

Het opzetten van een goede website is één, maar ook het onderhouden en updaten van de techniek/plug-ins is minstens net zo belangrijk. En vergeet ook zeker de hosting niet, dat is een doorlopende kostenpost die bovendien ook aan allerlei privacyvoorschriften moet voldoen. Bij RIFF kunnen wij dit alles met een zeer voordelige WordPress-onderhoudsovereenkomst verzorgen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bovendien valt service ook in deze overeenkomst, zodat je met vragen altijd bij ons terecht kan.

 

Het belang van onderhoud

Professioneel onderhoud aan je WordPress-website via ons WordPress-onderhoudscontract zorgt voor een snellere, en bovenal veiligere website. Het laten uitvoeren van WordPress-onderhoud en thema/plug-in updates is van essentieel belang voor een optimaal functionerende WordPress-website, en garandeert dat jouw website nog jarenlang mee kan gaan. Daarnaast kan je je ook niet veroorloven om achter te blijven met de updates: vanwege de populariteit van WordPress is het ook regelmatig doelwit van kwaadwillenden. Zolang de updates up-to-date blijven, is het een zeer veilig platform, maar je moet er niet aan denken dat iemand via een verouderde bedrijfswebsite spam verspreidt, of erger, de website hackt. Met onze onderhoudsovereenkomst ben je altijd verzekerd van een snelle, moderne en veilige website.

WordPress onderhoud uitbesteden

Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress-cms beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plug-ins gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress-website zowel qua snelheid, functionaliteit en veiligheid is een must. Dat kan een arbeidsintensief proces zijn als je het zelf doet, de WordPress-upgrades en plug-in updates volgen elkaar namelijk in razendsnel tempo op. Met onze WordPress-onderhoudsovereenkomst ontzorgen wij onze klanten volledig qua beheer en onderhoud: zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

■   Veiligheid: eventuele lekken of ‘exploits’ die hackers kunnen benutten worden gedicht.
■   Snelheid: WordPress-updates optimaliseren het platform doorlopend, dus ook de snelheid.
■   Functionaliteit: door updates heb je altijd beschikking over alle nieuwe functionaliteiten.
■   Support: wij zijn altijd bereikbaar bij vragen of wanneer je hulp nodig hebt.

 

Hosting

Professionele WordPress-hosting voor je WordPress-website of webshop is via onze hostingpakketten snel en eenvoudig geregeld. Onze WordPress-servers zorgen voor een snellere, en bovenal veiligere WordPress-website. Wij zullen je adviseren voor de vorm die het beste bij jouw wensen en gebruik past: zowel bij shared, in de cloud of via een dedicated server dragen wij de volledige zorg voor het beheer met 24/7 full-management-support.

■   Websites laden razendsnel: onze servers zijn geoptimaliseerd voor PHP-applicaties, waaronder WordPress.
■   Goede internationale verbinding: onze servers hebben een zeer goede responstijd wereldwijd.
■   Support: wij zijn altijd bereikbaar, zowel per e-mail, telefoon of gewoon via WhatsApp.
■   Spoedhulp: problemen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoed, zo ben je snel weer online.
■   E-mailserver: applicaties hebben ook een e-mailserver nodig, ook die hebben we in eigen beheer.
■   Verhuisservice: geen gedoe met MySQL en sFTP, wij regelen de hele verhuizing. Inclusief e-mailadressen.

Daarnaast kunnen ook volledig unieke maatwerk-websites bij ons terecht, wij kunnen voor al jouw applicaties configuraties op maat maken zodat jouw website feilloos blijft werken op onze servers.

 

<  Terug naar WordPress development

Ordina-logo-riff-hosting-klein
TTC-logo-riff-hosting-klein
IJzerenman-logo-riff-hosting-klein
Securex-logo-riff-hosting-klein
Damiliving-logo-riff-hosting-klein
Simon1
Meer weten?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Simon Kriek

Account Director Webdevelopment
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffonline.com

Vul hier je gegevens in: