Campagnemanagement

Schakel de hulp van onze campagnemanagers in voor een professionele inrichting van je online campagnes, slimme optimalisatie en duidelijke rapportages van de resultaten.

Wat ooit begon als één online campagne voor al jouw producten en diensten is inmiddels oneindig veel complexer geworden. De mogelijkheden voor online campagnes nemen elk jaar verder toe, terwijl de doelgroepen steeds verder versplinteren. Hoe houd je als marketeer nog het overzicht? En hoe voorkom je dat je te veel betaalt?

 

Campagnes & maatwerk

Bij RIFF helpen we jou met al jouw online campagnes. Van organisch tot betaald, van social media en video’s tot contentmarketing en e-mailmarketing. We creëren maatwerkcampagnes op basis van wat jouw organisatie en doelgroep nodig hebben. Door jouw budget slim in te zetten halen we het maximale uit jouw campagnebudget en zorgen we voor maximaal resultaat, terwijl jij altijd de controle behoudt.

 

Altijd het overzicht houden

Meerdere campagnes tegelijkertijd lanceren? Met onze handige tools en dashboards houd je altijd het overzicht over alle actieve campagnes. Hierin kan je ook besluiten om een campagne tijdelijk te pauzeren en op een later moment weer te hervatten.

Meetbaarheid & optimalisatie

Niet elke campagne slaat gelijk aan. Maar alles is te tweaken, wat het resultaat ten goede komt. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we jou met het optimaliseren van jouw campagne. Op die manier boek je altijd maximaal resultaat. Bovendien gebruiken we A/B-testen voor de analyse van verschillende varianten van dezelfde campagne. Zo ontdekken we samen wat voor jouw doelgroep écht werkt en wat juist niet. Periodiek krijg je van ons een duidelijk overzicht van alle resultaten, zodat je ook intern jouw resultaten op de targets en KPI’s kan presenteren.

Simon1
Meer weten?

Vul het onderstaande formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Simon Kriek

Business Development Director
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Vul hier je gegevens in:Relevante artikelen

5 tips on efficiënt en leuk thuis te werken

Sinds de ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen werkt Nederland (zoveel mogelijk) thuis. Maar dat vergt nog wel wat aanpassingen om net zo productief te zijn… zeker als je kids ook thuis zijn! In deze blog vind je 5 tips om het maximale eruit te halen.

Lees meer