Contentmarketing

Bereik klanten vroeg in hun aankoopproces met unieke en relevante content die je slim inzet via de juiste kanalen. Met contentmarketing vergroten wij organisch je zichtbaarheid in zoekmachines.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

Jouw bedrijf wil opvallen met online content, toch? Maar hoe pak je dat aan? Hoe verhoog je met unieke content jouw vindbaarheid en naamsbekendheid. Hoe verhoog je de conversie en houd je aan het eind van de rit ook kwalitatieve leads over? Met het beproefde contentmarketing-concept van RIFF bereik je heel gericht consumenten en bedrijven met boeiende en originele content. Succes gegarandeerd.

 

Het contentplan: van buyer persona’s naar strategie

Hoe goed ken jij jouw doelgroep? Vanuit RIFF brengen we jouw doelgroep en de juiste contentstrategie in kaart met een workshop of brainstormsessie. Daaruit vloeit een contentplan, op maat gemaakt voor de online customer journey van jouw klanten. Elke fase in de klantreis koppelen we aan de juiste content die op het juiste moment richting jouw klant gaat. Alles gericht op maximaal resultaat.

 

Redactionele copywriting

Structurele contentcreatie vraagt nogal wat van een Marcom-afdeling of organisatie. RIFF geeft de mogelijkheid om de uitvoering van een campagne uit te besteden aan onze SEO gerichte tekstschrijvers. Deze contentexperts zijn gespecialiseerd in zowel B2B als B2C. Ze schrijven alles van leuke, pakkende blogs, triggerende nieuwsbrieven, vlotte websiteteksten tot professionele whitepapers waar belangstellenden graag hun gegevens voor achterlaten. Natuurlijk SEO-geoptimaliseerd, zodat zoekmachines vaker naar jouw website linken.

 

Videomarketing & webinars

Ben je op zoek naar andere soorten content? RIFF heeft alles in huis voor videomarketing, webinars, animaties en infographics. Ook ons team van social media-marketing experts en e-mailmarketing professionals kunnen ook onderdeel uitmaken van jouw contentcampagne. Kortom volledig full service om effectieve content te lanceren die jouw bedrijf helpt om haar omzetdoelstellingen te behalen.

Dedicated contentteam die graag voor je aan de slag gaat
Wouter Sinke
Redacteur
Tijmen Duijzer
Manager Team Video
Daniëlle Groeneveld
Content Consultant

Dit is wat je kunt verwachten

In verschillende stappen komen we tot de beste content voor ieder platform. Vanuit een onderzoek kunnen we aan de slag met het bepalen van de juiste strategie tot en met het verspreiden van content via de website en kanalen.

  • Samen met de contentstrateeg zet je de contentstrategie en contentkalender op.
  • Vanuit onderzoek, onder andere via een zoekwoordenonderzoek (SEO) starten we contentcreatie.
  • Tijdens contentcreatie richten we ons niet alleen op de website, maar ook op andere kanalen.
  • Continu blijven we monitoren en content optimaliseren.
  • Meten van resultaten en sturen op een hoge ROI.
Sturen op jouw KPI’s. Meer weten?

In het verlengde van een succesvolle contentcampagne ligt uiteraard het verzilveren van het resultaat. Met conversie-optimalisatie zorg je ervoor dat het verkeer naar jouw kanalen en website sneller en vaker overgaat tot aankoop. Daarnaast hebben wij voor B2B-klanten ook uitgebreide lead nurturing-mogelijkheden. We volgen individuele leads van begin tot eind (wel conform de AVG!) op en leveren deze opgewarmde en gekwalificeerde leads uit aan jouw salesafdeling. Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

In-house klantteams

Van websites tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Direct van start met contentmarketing?
Plan een kennismaking in: