Leadgeneratie

Genereer meer, en kwalitatief betere, leads. Ontdek onze unieke aanpak en zorg dat jouw verkopers nooit meer stil hoeven te zitten.

Als verkoper verwacht je van marketeers dat ze genoeg leads genereren. Je wil immers zoveel mogelijk afspraken met potentiële klanten in jouw agenda. Maar wat als het aantal leads niet toereikend is, of nog erger, dat je niet met de juiste personen in contact komt? RIFF helpt B2B-bedrijven bij het genereren van meer, en kwalitatief betere, leads. Met laagdrempelige digitale marketing hoeven jouw New Business-professionals nooit meer stil te zitten.

 

Genereer actief leads met contentmarketing

Dé truc voor succesvolle leadgeneratie is geïnteresseerden verleiden om hun gegevens op jouw website achter te laten. Een e-mailadres in ruil voor jouw expertise. Contentmarketing is hier heel geschikt voor. Je deelt whitepapers, blogs, webinars en video’s die precies aansluiten op vraagstukken en interesses van elke relevante (beslissingsbevoegde) professional.

 

Verhoog de kwaliteit van je leads

Maar hoe scheid je het kaf van de koren? Ook hier kunnen onze contentmarketing-experts helpen. Allereerst brengen wij alle relevante professionals bij jouw (potentiële) klanten in kaart met zogenaamde buyer persona’s. Vervolgens zorgen wij dat de content aansluit op deze persona’s, en dat in elke stap van hun customer journey. Hierdoor voorkom je minder relevante downloaders van de content en houd je kwalitatief betere leads over. Wil je ook warme leads? Met onze slimme marketing automation-tools wordt lead nurturing makkelijk en overzichtelijk.

 

Meer exposure = meer leads

Daarnaast is het belangrijk dat jouw bedrijf, jouw producten/diensten en jouw content online goed zichtbaar zijn. Hiervoor gebruikt je SEA (Search Engine Advertising), SEO (Search Engine Optimization), e-mailmarketing, social media-marketing of plaats en promoot je content op onze kennisportals.

Promotie via leadportals

Naast de bekende marketingkanalen beheert RIFF ook haar eigen netwerk van kennisplatforms. Zowel grote als kleine organisaties kunnen gebruik maken van dit uitgebreide leadportal-netwerk. Elke portal heeft zijn eigen karakter en doelgroep, en elke publicatie wordt via een eigen nieuwsbrief en social media-kanalen gepromoot.

Simon1
Meer weten?

Vul het onderstaande formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Simon Kriek

Business Development Director
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Vul hier je gegevens in:Relevante artikelen

Whitepaper: 9 tactieken om B2B-leads te genereren die wél converteren

Veel bedrijven lopen er tegenaan: “we hebben meer leads nodig”. Wat ze eigenlijk bedoelen is vaak: “we hebben betere leads nodig”. Kwantiteit alleen is namelijk niet genoeg. Het gaat uiteindelijk om het genereren van B2B-leads die echt bereid zijn te kopen. Hoe pak je dit aan?

Lees meer