Video & webinars

Benut de kracht van video-content met een bedrijfsfilm, korte video’s op social media of een interactieve webinar in onze eigen studio.

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Dus de gemiddelde webvideo, die 15 frames per seconde bevat, zegt meer dan 900.000 woorden. Video’s en webinars zijn dé manier om jouw klanten op een leuke, interactieve en verrassende manier te bereiken. Van een bedrijfs- en productfilm tot leuke filmpjes voor social of een live webinar in onze eigen studio: wij hebben alles in huis om jouw bedrijf ‘in the spotlight’ te zetten.

 

Video als marketingmiddel

Het gebruik van video voor commerciële doeleinden is niet nieuw, maar de toepassingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Wil je je doelgroep vermaken, informeren of overtuigen? Op welk kanaal komt jouw video het best tot z’n recht? Op basis van een uitgebreide videodata-analyse maken wij een hele gerichte strategie voor jouw campagne. Zo helpen wij jou om het maximale uit jouw videocampagne te halen.

 

Professionele opnameapparatuur en montage

Een leuk filmpje maken is één ding, maar bij een échte professionele video komt heel wat meer kijken. Met onze eigen videomensen, editors en audio-experts leveren wij snel een professionele productie op. We hebben ervaring met een breed palet aan filmsoorten: van leuke shareable filmpjes voor jouw kanalen, social media en YouTube, tot strakke en professionele bedrijfs- en productvideo’s, commercials en documentaires. Bovendien zijn instructie- en uitlegfilmpjes een trend: vrijwel iedereen heeft wel eens een tutorial gekeken.

 

Webinar: een live online seminar

Videocalls en livestreams zijn geen uitzondering meer op de werkvloer. Maar hoe zet je deze technologie in om goede leads te genereren? Dat kan met een webinar en de bijbehorende promotie. Deel jouw expertise in een online presentatie waar geïnteresseerden zich speciaal voor inschrijven. Bovendien is het interactief: belangstellenden stellen live al hun vragen aan jouw experts. Juist omdat klanten zich erop inschrijven krijg je én contactgegevens, én je weet dat ze echt geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Bovendien blijven webinars leads genereren: ook na de uitzending kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om het filmpje terug te kijken.

WebinarTV.nl

Meer weten over onze webinars? Op ons eigen platform WebinarTV.nl vind je alle soorten én voorbeelden.

Meer weten?

Dune Jharap
Digital Business Coordinator

Benieuwd hoe de specialisten van RIFF jou verder kunnen helpen? Neem contact op voor een eerste kennismaking.
Vul het onderstaande formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

T: +31 (0)73 648 70 70
E: dune.jharap@riffonline.com

Contact
Vul hier je gegevens in: