Socialvideo voor Instagram, YouTube of TikTok

Benut de kracht van video-content met een video op jouw socialkanalen zoals Facebook, YouTube, Vimeo, Instagram of TikTok.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

Socialvideo’s zijn dé manier om jouw klanten op een leuke, interactieve en verrassende manier te bereiken en te informeren over je brand of merk. Wij hebben alles in huis om jouw merk ‘in the spotlight’ te zetten. 

 

Socialvideo voor Instagram, YouTube, Facebook of TikTok

We hebben ervaring met een breed palet aan filmsoorten: waaronder ook leuke en shareable filmpjes voor jouw kanalen zoals Instagram, YouTube, Vimeo of TikTok. Tiktok videomarketing is uiteraard ontzettend populair. Laat RIFF je meer vertellen over de mogelijkheden van socialvideos voor jouw merk.

 

Socialvideomarketing strategie

Het gebruik van socialvideo’s voor commerciële doeleinden is niet nieuw, maar de toepassingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Wil je je doelgroep vermaken, informeren of overtuigen? Op welk kanaal komt jouw video het best tot z’n recht? Op basis van een uitgebreide videodata-analyse maken wij een hele gerichte videomarketing strategie voor jouw campagne. Zo helpen wij jou om het maximale uit jouw videocampagne te halen.

Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem contact met ons op!

Promotiefilm case

Promotiefilmpjes voor het
Zuiderlicht College

Ter ondersteuning van de virtuele open dag heeft RIFF diverse promotie en bedrijfsfilms gerealiseerd. Het Zuiderlicht College is onderdeel van scholengemeenschap ZAAM in Amsterdam. Een ontzettend leuke productie en in deze vorm extra doeltreffend tijdens de corona-pandemie.

 

Meer cases bekijken?

 

Meer weten over socialvideo? Kom in contact!

Of onze hulp nodig met het creëren van video’s of bij het bepalen van de videomarketing strategie van jouw merk? Neem dan contact met ons op!

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Wat is videomarketing?

Met videomarketing breng je de boodschap, product en/of dienst van jouw bedrijf over op je doelgroep door middel van video’s. Het doel van videomarketing is om de kijkers ook daadwerkelijk iets te laten doen met jouw beeldende content. Denk hierbij aan een aankoop, inschrijving, het invullen van een formulier, nieuwsbrief aanmelding en ga zo maar door. Bij videomarketing komt meer kijken dan alleen het creëren en plaatsen van video’s op jouw website. Denk hierbij aan het opstellen van een videomarketingstrategie, het optimaliseren van video’s ten behoeve van de vindbaarheid en video advertising. Bij RIFF helpen wij bedrijven om video’s te creëren en produceren, maar tevens ook het aan de man te brengen middels de juiste kanalen. Zodoende haal jij de meeste resultaat uit jouw video’s.

 

Professionele opnameapparatuur en montage

Een filmpje maken is één ding, maar bij een échte professionele video komt heel wat meer kijken. Met onze eigen videomensen, editors en audio-experts leveren wij snel een professionele productie op. We hebben ervaring met een breed palet aan filmsoorten: van leuke shareable filmpjes voor jouw kanalen, social media en YouTube, tot strakke en professionele bedrijfs- en productvideo’s, commercials en documentaires. Bovendien zijn instructie- en uitlegfilmpjes een trend: vrijwel iedereen heeft wel eens een tutorial gekeken.

Referenties van RIFF

Bereik eenvoudig en interactief jouw doelgroep. Groot bereik zonder zorgen. Jij regelt de inhoud, wij de rest!

Meer informatie over tarieven en mogelijkheden?