Professionele webinars

Een webinar is een interactieve live uitzending via internet welke uitgezonden wordt vanuit onze studio in Amsterdam. Er zijn verschillende soorten webinars, afhankelijk van de doelstellingen helpen wij je graag met het kiezen van het juiste format.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

Webinar: een live online seminar

Videocalls en livestreams zijn geen uitzondering meer op de werkvloer. Maar hoe zet je deze technologie in om goede leads te genereren? Dat kan met een webinar en de bijbehorende promotie. Deel jouw expertise in een online presentatie waar geïnteresseerden zich speciaal voor inschrijven. Bovendien is het interactief: belangstellenden stellen live al hun vragen aan jouw experts. Juist omdat klanten zich erop inschrijven krijg je én contactgegevens, én je weet dat ze echt geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Bovendien blijven webinars leads genereren: ook na de uitzending kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om het filmpje terug te kijken.

 

Professionele opnameapparatuur en montage

Een leuk filmpje maken is één ding, maar bij een échte professionele video komt heel wat meer kijken. Met onze eigen videomensen, editors en audio-experts leveren wij snel een professionele productie op. We hebben ervaring met een breed palet aan filmsoorten: van leuke shareable filmpjes voor jouw kanalen, social media en YouTube, tot strakke en professionele bedrijfs- en productvideo’s, commercials en documentaires. Bovendien zijn instructie- en uitlegfilmpjes een trend: vrijwel iedereen heeft wel eens een tutorial gekeken.

Webinar organiseren

Meer weten over onze webinars? Een webinar organiseren is niet moeilijk. Het is wel verstandig om tijdig te beginnen met de voorbereidingen van een webinar. In vier stappen leggen we uit hoe jij een succesvol webinar kunt organiseren.

 

  1. Ideevorming & promotie via onder andere social media.
  2. Webinar organiseren met het team van RIFF.
  3. Uitzenden in de studio van RIFF.
  4. Deelnemers opvolgen via onder andere e-mailmarketing.

Professionele webinars live vanuit onze studio

Video’s en webinars zijn dé manier om jouw klanten op een leuke, interactieve en verrassende manier te bereiken. Van een bedrijfs- en productfilm tot leuke filmpjes voor social of een live webinar in onze eigen studio: wij hebben alles in huis om jouw bedrijf ‘in the spotlight’ te zetten. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

Referenties van RIFF

Bereik eenvoudig en interactief jouw doelgroep. Groot bereik zonder zorgen. Jij regelt de inhoud, wij de rest!

Meer informatie over tarieven en mogelijkheden?