Dashboards & Rapportages

Waar stap één het verzamelen van data is en stap twee het omzetten van data naar informatie is. Is stap drie het delen van informatie en inzichten

Afspraak maken? Bel 073 648 70 70

Overzichtelijke rapporten

Waar stap één het verzamelen van data is en stap twee het omzetten van data naar informatie is. Is stap drie het delen van informatie en inzichten. Op de juiste manier, op het juiste moment en met de juiste personen. Naast de inzichten die onze specialisten uit de ruwe data kunnen halen vinden wij het van belang om zo transparant mogelijk te werk te gaan en jou de inzichten te leveren die jij nodig hebt.

 

KPI Dashboards

Via dashboards en rapportages kunnen wij volledig op jouw KPI’s afgestemde overzichten maken, waardoor jij altijd de laatste status van jouw targets kunt evalueren. Dus geen onhandig grote Excel-bestanden meer. Wel duidelijke dashboards die overzicht geven en begrijpbare rapportages die inzichten bieden. En dit alles op een manier zodat het zich gemakkelijk binnen jouw organisatie laat delen.

Simon1
Meer weten?

Wanneer je meer inzicht krijgt in je data kun je direct bijsturen waar nodig. Laat ons je data vertalen naar uitvoerbare acties. Meer weten?

Simon Kriek

Business Development Director
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Direct advies? Stuur ons je vragen en we kijken direct met je mee!Relevante artikelen

Data en analytics: trends voor 2021

Ben jij ook al druk bezig met het maken van plannen voor 2021? Data en analytics mogen daar als centrale spil natuurlijk niet in ontbreken. Analytics collega Karst deelt in deze blog zijn verwachtingen voor 2021 en wat dit betekent voor jouw aanpak.

Lees meer
Google Analytics App+Web property

Halverwege 2019 heeft Google de nieuwe Google Analytics App+Web property-functie gelanceerd als bèta-versie. In deze blog vertellen wij wat dit nieuwe type property inhoudt en wat de verwachtingen hiervoor zijn in de toekomst.

Lees meer
5 tips om meer inzichten uit je data te halen

Met een paar klikken krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die het systeem opslaat; tientallen grafieken en cijfers. De eerste keer dat je ze ziet zul je ze nauwkeurig bestuderen. Maar, wat zegt al die data nu eigenlijk?

Lees meer