Tag Management

Zet Tag Management in voor waardevolle inzichten over de effecten van jouw marketing en het gedrag van bezoekers.

Afspraak maken? Bel 073 648 70 70

Tag Management Systeem

Wanneer je met online marketing actief bent levert het gebruiken van een Tag Management Systeem je een hoop voordelen op. Door met minimale tussenkomst van development codes aan jouw website toe te kunnen voegen bespaar je niet alleen een hoop tijd. Ook ben je hierdoor een stuk flexibeler met betrekking tot het uitbreiden van metingen en het toevoegen van tracking-en-remarketing pixels en diverse online marketing tools.

 

Tagging Solution

Ook voor optimaal gebruik van Web Analytics software is aanvullende configuratie (ook wel tagging genoemd) een must. RIFF helpt jou bij het implementeren, beheren en optimaliseren van jouw Tagging Solution. Op die manier weet jij zeker dat jouw Web Analytics data collectie niet alleen goed maar ook zo efficiënt mogelijk verloopt, wat weer van invloed is op de snelheid van jouw website.

 
Hoewel wij met name gespecialiseerd zijn in Google Tag Manager (zowel de reguliere GTM als GTM for Server Side inclusief 360 accounts) hebben onze specialisten uiteraard ook kennis van andere Tag Managent Systemen zoals Adobe Launch / DTM, Tealium IQ en Piwik PRO Tag Manager.

Simon1
Meer weten?

Wanneer je meer inzicht krijgt in je data kun je direct bijsturen waar nodig. Laat ons je data vertalen naar uitvoerbare acties. Meer weten?

Simon Kriek

Business Development Director
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Direct advies? Stuur ons je vragen en we kijken direct met je mee!Relevante artikelen

Data en analytics: trends voor 2021

Ben jij ook al druk bezig met het maken van plannen voor 2021? Data en analytics mogen daar als centrale spil natuurlijk niet in ontbreken. Analytics collega Karst deelt in deze blog zijn verwachtingen voor 2021 en wat dit betekent voor jouw aanpak.

Lees meer
Google Analytics App+Web property

Halverwege 2019 heeft Google de nieuwe Google Analytics App+Web property-functie gelanceerd als bèta-versie. In deze blog vertellen wij wat dit nieuwe type property inhoudt en wat de verwachtingen hiervoor zijn in de toekomst.

Lees meer
5 tips om meer inzichten uit je data te halen

Met een paar klikken krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die het systeem opslaat; tientallen grafieken en cijfers. De eerste keer dat je ze ziet zul je ze nauwkeurig bestuderen. Maar, wat zegt al die data nu eigenlijk?

Lees meer