Web Analytics

Vertaal web analytics data naar waardevolle inzichten over de effecten van jouw marketing en het gedrag van bezoekers.

Afspraak maken? Bel 073 648 70 70

Web Analytics geeft je meer dan inzichten in je bezoekers

Wie, wat, waar, wanneer en waarom (en minstens even belangrijk waarom niet) bereik jij met jouw website? Dat zijn de hoofdvragen waar wij jouw antwoord op geven. Bereik jij met jouw kanalen de juiste doelgroep? Gebruiken bezoekers de website waarvoor en zoals die is bedoeld? Of haakt 70% van jouw (duur ingekochte) verkeer af op landingspagina’s en verlies je nog eens 10% van deze bezoekers vanwege slecht geschreven content, langzame laadtijden van pagina’s en een onoverzichtelijke navigatiestructuur of checkout?

 

Google Analytics

Kortom, inzicht krijgen in het gebruik, de bezoekers en de prestaties van jouw website en online kanalen is een van onze meest belangrijke bijdragen op het gebied van Web Analytics als partner. Wij zijn met name gespecialiseerd in Google Analytics (zowel GA4 als Universal Analytics inclusief 360 accounts) en HubSpot, maar hebben uiteraard ook kennis van andere web analytics tools zoals Adobe Analytics, Piwik PRO Analytics Suite, Oribi en Tealium.

Simon1
Meer weten?

Wanneer je meer inzicht krijgt in je data kun je direct bijsturen waar nodig. Laat ons je data vertalen naar uitvoerbare acties. Meer weten?

Simon Kriek

Business Development Director
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

Direct advies? Stuur ons je vragen en we kijken direct met je mee!Relevante artikelen

Data en analytics: trends voor 2021

Ben jij ook al druk bezig met het maken van plannen voor 2021? Data en analytics mogen daar als centrale spil natuurlijk niet in ontbreken. Analytics collega Karst deelt in deze blog zijn verwachtingen voor 2021 en wat dit betekent voor jouw aanpak.

Lees meer
Google Analytics App+Web property

Halverwege 2019 heeft Google de nieuwe Google Analytics App+Web property-functie gelanceerd als bèta-versie. In deze blog vertellen wij wat dit nieuwe type property inhoudt en wat de verwachtingen hiervoor zijn in de toekomst.

Lees meer
5 tips om meer inzichten uit je data te halen

Met een paar klikken krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die het systeem opslaat; tientallen grafieken en cijfers. De eerste keer dat je ze ziet zul je ze nauwkeurig bestuderen. Maar, wat zegt al die data nu eigenlijk?

Lees meer