Design

Verfrissende designs die je in één oogopslag begrijpt. Daar gaan we elke dag weer voor. En dat doen we niet alleen, maar samen met de allerleukste klanten.

 

Strategie

We beginnen met het uitdenken van een strategie voor webdesign. Goede ideeën en kansen ontstaan niet zomaar. Die creëer je. Eerst gaan we met een team van strategen, designers en developers om de tafel om te brainstormen en dan kunnen we aan de slag!

 

Concept/prototype

Samen werken we het concept uit en onderzoeken we de mogelijkheden voor al jullie wensen. Daarnaast geven we alle taken prioriteiten. Door technische taken op te stellen en te prioriteren ontstaat er een overzichtelijke én haalbare to-do lijst (product-backlog). We werkten de wireframes uit, dit is een soort blauwdruk van de opzet en de inhoud. Zo brengen we in grove lijnen in kaart hoe de website eruit komt te zien. Na afstemming met jullie gaan we dan verder met de visuele vormgeving.

 

 

 

UI/UX/design

Het design begint met het uitwerken van designs en elementen in Sketch. We gieten onze plannen in een intuïtief ontwerp, waardoor het project al echt tot leven begint te komen. Dit visuele voorstel vormt de basis van het functionele plan en de technische realisatie.

 

 

 

 

<  Terug naar WordPress development

Simon1
Meer weten?

Vul het onderstaande formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Simon Kriek

Account Director Webdevelopment
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffonline.com

Vul hier je gegevens in: