Webdevelopment in Wordpress

Toe aan een nieuwe website? Of hulp nodig met het onderhoud van de huidige? Onze WordPress-specialisten helpen je van design tot development.

Een goede online zichtbaarheid begint met een goede website. Toch is het bouwen van een nieuwe website een complexe puzzel, waarbij elke afdeling zijn eigen eisen heeft. Hoe breng je dit samen tot een goedwerkende en gebruiksvriendelijke website waar iedereen blij mee is? WordPress is de ideale oplossing, hét meest gebruikte en veelzijdigste platform online.

 

Van kleine content-websites tot geavanceerde multifunctionele platforms

Wat ooit begon als een klein CMS om content te posten groeide inmiddels uit tot één van de grootste platforms op de markt. Inmiddels is meer dan de helft van alle websites wereldwijd gebouwd met WordPress. Niet alleen kleine bedrijven kiezen voor WordPress, ook 30% van de allergrootste websites zijn gebouwd op het WordPress-platform. RIFF heeft een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd met WordPress-websites van alle formaten én voorzien van alle benodigde functionaliteiten. Daarnaast bouwen wij ook op maat gemaakte applicaties voor WordPress. Zo kunnen we precies dié functionaliteit leveren die jouw bedrijf zoekt.

De voordelen van Wordpress

WordPress is geroemd om haar open source-systeem. Het gebruik van het platform is gratis en er zijn veel handige plug-ins op de markt aanwezig. Bovendien is het zeer gebruiksvriendelijk. Besteed je de ontwikkeling uit aan RIFF, dan krijg je een op maat gemaakte website. Een website die ook in de toekomst nog verder uitgebouwd kan worden. Daarnaast wordt WordPress goed door zoekmachines geïndexeerd; in combinatie met SEO-geoptimaliseerde teksten is jouw bedrijf dus ook goed online vindbaar.

RIFF’s werkwijze

 

Design

Bij RIFF kijken we naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Na de briefing zorgen onze ervaren webdesigners voor een mooi, fris design van jouw nieuwe website met een duidelijke structuur, helemaal in jullie huisstijl.

 

Development

WordPress-website of WooCommerce-webshop

Na de designfase maken we een prototype, wat vervolgens de blauwdruk voor een testversie is – gemaakt door ervaren ontwikkelaars. Dit is de eerste versie van de website of webshop waarin jij al kan werken – en daar waar nodig content kan toevoegen. Zodra de testversie volledig operationeel is zetten wij deze, in nauwe samenwerking met jou, live.

 

Onze werkwijze met verdere feedbackrondes

RIFF voor jullie klaar om alle feedback en verbeterpunten door te voeren. Eventuele nieuwe toevoegingen voegen we in latere sprints toe aan jouw website.

 

Beheer & onderhoud

Waar voor veel websitebouwers hiermee de kous af is, verzorgen wij – indien gewenst – doorlopend updates en (technisch) onderhoud.

 


 

Extra hulp & advies

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van jouw bedrijfswebsite heeft RIFF ook alles in huis om klanten te helpen bij de fasen ervoor en erna. Zo is een website doorgaans het hart van een online strategie. Onze ervaren strategen helpen jou graag om een passende online strategie uit te werken, waar jouw website uiteraard deel van uitmaakt. Wil je met jouw nieuwe website ook goed online gevonden worden? Onze SEO-specialisten kijken samen met jou kritisch naar de content en de indexering en optimaliseren waar nodig. Daarnaast kunnen onze CRO- en interactiespecialisten verschillende onderdelen van jouw website professioneel testen, met nóg betere conversie als gevolg. En uiteraard óók voor alle (technische) support in de toekomst blijft RIFF gewoon bereikbaar.

Simon1
Meer weten?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Simon Kriek

Account Director Webdevelopment
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffonline.com

Vul hier je gegevens in:Relevante artikelen

Whitepaper: wat bepaalt de kosten van een WordPress website?

WordPress-websites zijn er in alle soorten en maten, maar hoeveel budget wil je ervoor uittrekken? Laat je het doen door een bureau of door je neefje? In deze whitepaper vergelijken we de voor- en nadelen aan de hand van vier prijsniveau’s van WordPress-websites.

Lees meer