High-end webdevelopment

Onze developers helpen je graag met UI/UX design, WordPress website development en het ontwikkelen van je webapplicatie of API koppeling. Professioneel development op maat.

Bel 073 648 70 70

Een goede online zichtbaarheid begint met een goede website. Toch is het bouwen van een nieuwe website een complexe puzzel, waarbij elke afdeling zijn eigen eisen heeft. Hoe breng je dit samen tot een goedwerkende en gebruiksvriendelijke website waar iedereen blij mee is? RIFF beschikt over veel kennis en bepaald graag samen met jou welke techniek het beste aansluit bij het te realiseren platform of website. Dit kan WordPress zijn, maar bijvoorbeeld ook React of Laravel. 

 

Van corporate bedrijfswebsites tot
geavanceerde en multifunctionele webapplicaties

Wat ooit begon als een klein CMS om content te posten groeide inmiddels uit tot één van de grootste platforms op de markt. Inmiddels is meer dan de helft van alle websites wereldwijd gebouwd met WordPress. Niet alleen kleine bedrijven kiezen voor WordPress, ook 30% van de allergrootste websites zijn gebouwd op het WordPress-platform. RIFF heeft een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd met WordPress-websites van alle formaten én voorzien van alle benodigde functionaliteiten. WooCommerce zetten we graag in voor webshops development. Daarnaast bouwen wij ook op maat gemaakte webapplicaties op technieken zoals React of Laravel. Zo kunnen we precies dié functionaliteit leveren die jouw bedrijf zoekt.

WordPress cases

Online groei voor Ordina België en Nederland doormiddel van CRO, UX, SEO en WordPress development.

 

Ordina is dé lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Ordina richt zich op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid. RIFF verzorgt voor Ordina conversie optimalisatie doormiddel van design sprints, zoekmachine optimalisatie en een dedicated developmentteam voor het beheer en doorontwikkeling van de website.

 

WordPress website met reserveringsmodule

 

De IJzeren Man in Vught realiseerde in 2020 het grootste klimbos van de Benelux. RIFF ontwikkelde de website op basis van WordPress inclusief geavanceerde koppeling met een reserveringsmodule voor het boeken van online tickets.

 

Gestructureerde werkwijze

Voor de ontwikkeling van zowel websites, webapplicaties als webshops hanteren we grotendeels dezelfde werkwijze. Doordat we volledig scrum/agile werken beschik je als klant over een gestroomlijnde projectaanpak.

 1. Kennismaking en projectinventarisatie
 2. Technische sessie waarbij het team dieper ingaat op wensen en doelstellingen
 3. Zoekwoordenonderzoek en CRO expert review huidige website of platform
 4. Prototyping en UX-design
 5. Development van de website of webshop in verschillende sprints
 6. Content- en URL migratie
 7. Lancering van de nieuwe website
 8. Beheer en onderhoud (hosting)
 9. Doorontwikkeling en start online marketing!

 

In-house klantteams

Van websites tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Meer dan 15 jaar ervaring in webdevelopment projecten

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens deze kennismaking bespreek ik graag jullie plannen en vertel ik meer over onze werkwijze en high-end projectaanpak. Het developmentteam werkt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Ordina Nederland, Damiliving, Microsoft, Pondres en De IJzeren Man.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

Dé partner voor digitale transformatie
van strategie tot uitvoer

RIFF is een full service agency gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis.

 • Bij RIFF vertellen we hoe het zit, vanuit kennis en feiten.
 • Wij leveren pragmatische en data gedreven oplossingen die digitale groei realiseren voor iedere organisatie.
 • Bedienen we sinds 1999 > +250 klanten vanuit de locaties Amsterdam en Den Bosch.

Graag een project bespreken?