Breng je website of webshop onder bij RIFF

Wij verzorgen razendsnelle hosting via dedicated servers als in de cloud via bijvoorbeeld Amazon.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

Beheer & onderhoud

Het opzetten van een goede website is één, maar ook het onderhouden en updaten van de techniek/plug-ins is minstens net zo belangrijk. En vergeet ook zeker de hosting niet, dat is een doorlopende kostenpost die bovendien ook aan allerlei privacyvoorschriften moet voldoen. Bij RIFF kunnen wij dit alles met een zeer voordelige WordPress-onderhoudsovereenkomst verzorgen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bovendien valt service ook in deze overeenkomst, zodat je met vragen altijd bij ons terecht kan.

 

Website onderhoudsovereenkomst 

Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress-cms beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plug-ins gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress-website zowel qua snelheid, functionaliteit en veiligheid is een must. Dat kan een arbeidsintensief proces zijn als je het zelf doet, de WordPress-upgrades en plug-in updates volgen elkaar namelijk in razendsnel tempo op. Met onze WordPress-onderhoudsovereenkomst ontzorgen wij onze klanten volledig qua beheer en onderhoud: zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

 

Hosting voor webshops en websites

Professionele WordPress-hosting voor je WordPress-website of webshop is via onze hostingpakketten snel en eenvoudig geregeld. Onze WordPress-servers zorgen voor een snellere, en bovenal veiligere WordPress-website. Wij zullen je adviseren voor de vorm die het beste bij jouw wensen en gebruik past: zowel bij shared, in de cloud of via een dedicated server dragen wij de volledige zorg voor het beheer met 24/7 full-management-support.

Case

Gehost in de Amazon EC2 cloud
in Frankfurt.

 

Voor Ordina Nederland verzorgen we de complete hostinginfrastructuur voor haar websites in Nederland en België. Gehost in de Amazon EC2 cloud in Frankfurt, ingericht met CDN en Lightspeed caching. Razendsnel, veilig en toegankelijk.

 

Meer weten over onze oplossingen?

Plan gerust een 1 op 1 sessie in om allereerst kennis te maken en alle opties met betrekking hosting en onderhoud door te nemen. Het developmentteam werkt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Ordina Nederland, Damiliving, Microsoft, Pondres en De IJzeren Man.

 

Pieterjan Bosboom

Teamlead Webdevelopment
E-mail: pieterjan.bosboom@riffdigitalmarketing.com

 

Snelheid en betrouwbaarheid zijn bij ons topprioriteit
  • Websites laden razendsnel: onze servers zijn geoptimaliseerd voor PHP-applicaties, waaronder WordPress.

  • Goede internationale verbinding: onze servers hebben een zeer goede responstijd wereldwijd.

  • Support: wij zijn altijd bereikbaar, zowel per e-mail, telefoon of gewoon via WhatsApp.

  • Spoedhulp: problemen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoed, zo ben je snel weer online.

  • E-mailserver: applicaties hebben ook een e-mailserver nodig, ook die hebben we in eigen beheer.

  • Verhuisservice: geen gedoe met MySQL en sFTP, wij regelen de hele verhuizing. Inclusief e-mailadressen.

Meer informatie ontvangen over tarieven en snelheid?