UI/UX design voor websites
en webshops

Op basis van data, CRO en UI/UX design websites beter later presteren en converteren.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

UI/UX Design die bezoekers inspireren en laten converteren

Verfrissende designs die je in één oogopslag begrijpt. Daar gaan we elke dag weer voor. En dat doen we niet alleen, maar samen met de allerleukste klanten.

 

Strategie

Pragmatisch geven we advies over hoe we digitale veranderingen kunnen doorvoeren die zorgdragen voor een sterk fundament. Goede ideeën en kansen ontstaan niet zomaar. Die creëer je. Eerst gaan we met een team van strategen, designers en developers om de tafel om te brainstormen en dan kunnen we aan de slag!

 

Prototyping

Innoveren, analyseren en aannames valideren. Met behulp van tooling (bv. Hotjar en Analytics) testen we continu het geen we aan het doen zijn. Dit doen we vanuit het ontwikkelen van prototypes binnen iedere designsprint. Zo zorgen we ervoor dat we voor iedere dienstverlening het juiste pad vinden.

 

UI/UX/design

Met designs verbinden we mensen met websites en applicaties. We creëren designs die technisch haalbaar zijn, voor ieder device, en aansluiten bij de doelstellingen. We gieten onze plannen – via Sketch – in een intuïtief ontwerp, waardoor het project al echt tot leven begint te komen. Dit visuele voorstel vormt de basis van het functionele plan en de technische realisatie tijdens webdevelopment.

 

Data-driven

Data wordt omgezet in zeer waardevolle analyses en conclusies. Vanuit CRO zorgen we dat we ook na oplevering van een project doorgaan met conversie optimalisaties. Juist dan begint het pas en alles gebaseerd op feiten.

Case

UI/UX design voor Cascando

 

Cascando is een Nederlands designmerk dat maakt, ontwerpt en de productie verzorgd van interieurproducten van hoge kwaliteit voor over de hele wereld. Dit vraagt om high-end UI/UX design en development. Het resultaat mag er wezen!

 

Bekijk case online

Vrijblijvend brainstormen met een echte UI/UX designer?

Met zijn frisse blik op websites word je tijdens iedere kick-off keer op keer geïnspireerd. Een aanrader om eens mee te sparren.

 

Jeroen Brevet

Visual/UI/UX Designer
E-mail: jeroen.brevet@riffdigitalmarketing.com

 

 

 

UI/UX designer inzetten voor internetbureaus

Creatieve UI/UX designers zijn soms lastig te vinden. RIFF beschikt over de mogelijk om onze specialisten ook in te zetten voor internetbureau. Heb je een project en wil je graag met ons samenwerken? Wij helpen je graag de beste designer in te zetten voor jouw project.

 

Neem contact op

Dé partner voor digitale transformatie
van strategie tot uitvoer

RIFF is een full service agency gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis.

  • Bij RIFF vertellen we hoe het zit, vanuit kennis en feiten.
  • Wij leveren pragmatische en data gedreven oplossingen die digitale groei realiseren voor iedere organisatie.
  • Bedienen we sinds 1999 > +250 klanten vanuit de locaties Amsterdam en Den Bosch.

 

Van websites tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Graag starten met een product design intake gesprek?
Plan direct iets in.