Maatwerk webapplicatie ontwikkelen?

Onze developers helpen je graag met het op maat ontwikkelen van een webapplicatie.

Meer weten? Bel 073 648 70 70

Dat digitale transformatie veel nieuwe inzichten en kansen oplevert is een feit. Wij vinden deze ontwikkelingen dan ook fantastisch en zien als IT partner dan ook vooral oplossingen en uitdagingen. 

Door onze jarenlange ervaring in framework Laravel bouwen wij zeer gericht en efficiënt webapplicaties volledig op maat. De belangrijkste stap voor iedere webapplicatie of koppeling tussen bestaande website en webapplicatie via een API koppeling is de haalbaarheid onderzoeken. Wat zijn de mogelijkheden en wat levert het uiteindelijk op.

 

IT consultants met ervaring

Samen met onze consultants kunnen we de hele scope van het project samen bepalen en uitdenken. Of het nu gaat om een SAP koppeling of brainstormen over een nieuw product design voor een vertaalprogramma, wij denken graag met je mee.

Webapplicaties en API koppelingen cases

SAP Succesfactors integratie voor
Ordina België en Ordina Nederland

Met de overstap naar nieuw recruitmentsysteem SAP Succesfactors verzorgde RIFF de volledige implementatie en koppeling tussen website en systeem evenals de migratie van PeopleXS naar Succesfactors. Ordina is dé lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Ordina richt zich op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid.

 

Bekijk case online

API koppeling met reserveringsmodule

 

RIFF ontwikkelde de website op basis van WordPress inclusief geavanceerde API koppeling met een reserveringsmodule voor het boeken van online tickets. De IJzeren Man in Vught realiseerde in 2020 het grootste klimbos van de Benelux.

 

Bekijk case online

Gestructureerde werkwijze

Voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties en API koppelingen hanteren we grotendeels dezelfde werkwijze. Doordat we volledig scrum/agile werken beschik je als klant over een gestroomlijnde projectaanpak.

  1. Kennismaking en projectinventarisatie
  2. Technische sessie waarbij het team dieper ingaat op wensen en doelstellingen
  3. Prototyping
  4. Development van API koppeling of Webapplicatie in sprints
  5. Lancering van de nieuwe applicatie of koppeling
  6. Beheren van de nieuwe tooling en het onderhouden ervan
  7. Doorontwikkeling

 

In-house klantteams

Van webapplicaties tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Meer dan 15 jaar ervaring in webapplicatie projecten

Graag een keer brainstormen betreft de haalbaarheid van de gewenste webapplicatie of API koppeling? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag meer over de gewenste applicatie en vertel ik uiteraard graag meer over onze werkwijze en high-end projectaanpak. Het developmentteam werkt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Ordina Nederland, Damiliving, Microsoft, Pondres en De IJzeren Man.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

Dé partner voor digitale transformatie
van strategie tot uitvoer

RIFF is een full service agency gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en services voor de gehele digitale klantreis.

  • Bij RIFF vertellen we hoe het zit, vanuit kennis en feiten.
  • Wij leveren pragmatische en data gedreven oplossingen die digitale groei realiseren voor iedere organisatie.
  • Bedienen we sinds 1999 > +250 klanten vanuit de locaties Amsterdam en Den Bosch.

Graag een project bespreken?