e-Commerce development

RIFF realiseert e-commerce platformen (B2B en B2C) die je omzet laat groeien en écht converteren. Voorzien van alle benodigde functionaliteiten en uiteraard koppelingen met payment providers of boekhoudsystemen.

Direct sparren? Bel 073 648 70 70

Conversie gerichte e-commerce platformen (B2B en B2C)

Bij het ontwikkelen van een succesvolle webshop draait alles om conversie en gemakkelijk bestelproces voor potentiële klanten. Ons team heeft jarenlange ervaring met webshops en e-commerceoplossingen op basis van o.a. Magento, WooCommerce, Bigcommerce of Shopify en denken graag met je mee over jouw wensen. Wij richten ons op hoe jíj je webshop wil inzetten: een webshop moet immers geld opleveren, zo simpel is het.

 

Voordelen van een e-commerce platform van RIFF:

■   Zeer gebruiksvriendelijk in het beheer.
■   Technisch volledig zoekmachinevriendelijk geoptimaliseerd.
■   Koppelingen met je boekhoudsysteem, payment providers en ERP-systemen.
■   Support en beheer: aansluitend bij jouw wensen en behoeftes.
■   Zeer converterend!

Case

Opvallen tussen concurrenten en groeirealisatie

 

DrankDozijn behoort tot de grootste online verkopers van dranken in Nederland. Met haar enorme, en zeer brede, assortiment behoort iedere drankenliefhebber tot de doelgroep. Keerzijde is dat DrankDozijn met veel spelers concurreert, waaronder de grote online winkelketens. Uitdaging voor RIFF is het vergroten van het DrankDozijn’s online marktaandeel met een jaarlijkse omzetstijging van 30%. En dat is door slim gebruik te maken van online marketing oplossingen gelukt!

 

Bekijk case online

Case

Succesvolle webwinkel voor Damiliving

 

Na de lancering van de nieuwe webshop is er een ongekende groei ontstaan. Zowel organisch als in conversies. Een mooi resultaat. Misschien ben je Damiliving weleens in bladen als VT Wonen tegengekomen, zo niet bekijk gerust de webshop en laat je inspireren door het aanbod.

 

Bekijk case online

Meer dan 15 jaar ervaring in WordPress projecten

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens deze kennismaking bespreek ik graag jullie plannen en vertel ik meer over onze werkwijze en high-end projectaanpak. Het team werkt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Smulderstextiel.nl, Damiliving, Drankdozijn.nl, Nikon en Falke.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

Demo aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden betreft e-commerce platformen en of deze aansluiten bij je eigen requirements voor een nieuwe webshop? Wil je weten of je je huidige webshop eenvoudig kunt migreren naar een volledig nieuw platform zoals Shopify, WooCommerce of Magento? Plan gerust een afspraak in met onze specialisten en bespreek alle mogelijkheden.

 

Plan een demo in

 

In-house klantteams

Van websites tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Direct een project bespreken?