WooCommerce webshops

Bij het ontwikkelen van een succesvolle WordPress-webshop draait alles om de juiste sfeer plus een duidelijk en gemakkelijk bestelproces voor potentiële klanten. Ons team heeft jarenlange ervaring met webshops en e-commercebedrijven op basis van WooCommerce, en denken graag met je mee over jouw wensen. Wij richten ons op hoe jíj je website wil inzetten: een webshop moet immers geld opleveren, zo simpel is het.

 

WordPress en WooCommerce

Er zijn diverse manieren om webshops te bouwen, elk met zijn voor- en nadelen. Ons team adviseert al jaren de oplossing die er qua gebruiksgemak en functionaliteit met kop en schouders bovenuit steekt: WooCommerce. Met WooCommerce wordt de webshop gekoppeld aan het bestaande WordPress-systeem, waardoor alle voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op je webshop. Hierdoor behoud je het gebruiksgemak van WordPress, en kan je je webshop moeiteloos verder uitbreiden met tal van beproefde plug-ins voor bijvoorbeeld betaling via iDeal, PayPal of MasterCard. Met andere woorden: als je een gebruiksvriendelijke en goed-functionerende webshop wil laten maken, kies dan voor een WordPress WooCommerce-webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze specialiteit is het ontwikkelen van WooCommerce-webshops die voor iedere organisatie precies díe functionaliteiten bevat die nodig zijn. Denk hierbij aan een relatief kleine webshop voor een lokale ondernemer, of een complexe, uitgebreide webshop voor een groothandel. Onze jarenlange ervaring in het bouwen van succesvolle webshops die technisch volledig geoptimaliseerd zijn kan het verschil maken of klanten bij jou, of bij je concurrent gaan winkelen. Hierbij staan jullie wensen en het gebruiksgemak centraal, want alleen als de webshop voor zowel jullie als jullie klanten gebruiksvriendelijk is en daarnaast ook technisch helemaal in orde is, wordt het een succes!

 

Voordelen van een WordPress WooCommerce-webshop van RIFF:

■   Zeer gebruiksvriendelijk in het beheer.
■   Technisch volledig zoekmachinevriendelijk geoptimaliseerd.
■   Koppelingen met je boekhoudsysteem, payment providers en ERP-systemen.
■   Support en beheer: aansluitend bij jouw wensen en behoeftes.

 

<  Terug naar WordPress development

Simon1
Meer weten?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Simon Kriek

Account Director Webdevelopment
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffonline.com

Vul hier je gegevens in: