WordPress website

RIFF ontwikkelt WordPress-websites van alle formaten én voorzien van alle benodigde functionaliteiten.

Direct sparren? Bel 073 648 70 70

Moderne WordPress websites geschikt voor iedere device

wordpressWordPress is geroemd om haar open source-systeem en veelzijdigheid. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem. Besteed je de ontwikkeling uit aan RIFF, dan krijg je een op maat gemaakte website voor zien van de laatste technieken. Een website die ook in de toekomst nog verder uitgebouwd kan worden of direct gekoppeld kan worden aan verschillende applicaties. Daarnaast wordt WordPress goed door zoekmachines geïndexeerd; in combinatie met SEO-geoptimaliseerde teksten is jouw bedrijf dus ook goed online vindbaar.

 

Uniek ontwerp optimaal geïntegreerd binnen WordPress

De belangrijkste redenen voor een nieuwe website is dat de huidige website ofwel niet goed meer functioneert of juist verouderd is qua techniek en hierdoor minder geschikt voor zoekmachines zoals Google. Daarom ligt onze focus niet alleen op design, maar ook vooral op functionaliteit: de website moet doen waarvoor je hem wil inzetten. Wil je een WordPress-website laten maken?

Met een gestructureerde werkwijze doorlopen we samen het gehele traject. Beginnend met een projectinventarisatie en creëren van een backlog, zal na duidelijke projectscope gestart worden met prototyping, UI/UX-design en WordPress development.

 

Cases

CRO, UI/UX design en WordPress
development voor Cascando

 

Cascando is een Nederlands designmerk dat maakt, ontwerpt en de productie verzorgd van interieurproducten van hoge kwaliteit voor over de hele wereld. Dit vraagt om high-end design en development. Het resultaat mag er wezen!

 

Bekijk case online

WordPress website met reserveringsmodule

 

De IJzeren Man in Vught realiseerde in 2020 het grootste klimbos van de Benelux. RIFF ontwikkelde de website op basis van WordPress inclusief geavanceerde koppeling met een reserveringsmodule voor het boeken van online tickets.

 

Bekijk case online

Meer dan 15 jaar ervaring in WordPress projecten

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens deze kennismaking bespreek ik graag jullie plannen en vertel ik meer over onze werkwijze en high-end projectaanpak. Het developmentteam werkt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Ordina Nederland, Damiliving, Microsoft, Pondres en De IJzeren Man.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706
E-mail: simon.kriek@riffdigitalmarketing.com

 

WordPress demo aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen WordPress en of deze aansluiten bij je eigen requirements voor een nieuwe website? Plan een afspraak met onze specialisten in en bespreken alle mogelijkheden binnen WordPress.

 

Plan een demo in

 

In-house klantteams

Van websites tot e-commerce platformen (B2B en B2C), RIFF ontwikkelt alles in-house met multi-disciplinaire klantteams.

Direct een project bespreken?