WordPress websites

Voor ieder bedrijf is de eigen website hét visitekaartje, die natuurlijk moet stralen zodra een klant jouw website bezoekt. Veel bedrijven en freelancers bieden WordPress-websites aan, maar voor het bouwen van een écht goede WordPress-website op basis van een prachtig webdesign is een team van ervaren specialisten nodig. Wij zorgen ervoor dat de WordPress-website technisch perfect werkt, waardoor jij het maximale uit jouw content kan halen.

 

 

Uniek ontwerp optimaal geïntegreerd binnen WordPress

De belangrijkste redenen voor een nieuwe website is dat de huidige website ofwel niet goed werkt/een frustratie is om mee te werken, ofwel dat het verouderd is en bedrijven graag een nieuw, fris visitekaartje zoeken. Daarom ligt onze focus niet alleen op design, maar ook vooral op functionaliteit: de website moet doen waarvoor je hem wil inzetten. Wil je een WordPress-website laten maken? Wij beginnen eerst met een uniek webdesign dat wij vervolgens omzetten naar een volledig werkende en geteste WordPress-website, met de beste plug-ins voor elke toepassing. Onze klanten geven dit ook vaak terug als feedback: ons team werkt pixel perfect, servicegericht en vooral ook snel.

Hoe kunnen wij jou helpen?

WordPress kent voor onze specialisten inmiddels geen geheimen meer. We kunnen snel en efficiënt websites bouwen met een professionele uitstraling en een goed-werkende techniek, die daarnaast ook goed gevonden worden door zoekmachines. Daarnaast is ons team flexibel en stressbestendig: we weten als geen ander dat een livegang van een website erg hectisch is voor bedrijven en begeleiden het proces van voor, tijdens en na de livegang intensief. Daarnaast proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door direct te schakelen over wat er van ons verwacht wordt en wanneer wij dit kunnen realiseren.

 

<  Terug naar WordPress development

Simon1
Meer weten?

Vul het onderstaande formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Simon Kriek

Account Director Webdevelopment
M: +31 (0)6 14 69 77 06
E: simon.kriek@riffonline.com

Vul hier je gegevens in: