WordPress website bouwen

RIFF ontwikkelt WordPress-websites van alle formaten én voorzien van alle benodigde functionaliteiten.

Vraag een offerte aan

Moderne WordPress websites geschikt voor iedere device

wordpressWordPress is geroemd om haar open source-systeem en veelzijdigheid. Bovendien is het een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem. Besteed je de ontwikkeling uit aan RIFF, dan krijg je een op maat gemaakte WordPress website voor zien van de laatste technieken. Een website die ook in de toekomst nog verder uitgebouwd kan worden of direct gekoppeld kan worden aan verschillende applicaties. Daarnaast wordt WordPress goed door zoekmachines geïndexeerd; in combinatie met SEO-geoptimaliseerde teksten is jouw bedrijf dus ook goed online vindbaar.

 

Converterende WordPress websites die zorgen voor de juiste leads

Met een gestructureerde werkwijze bouwen we samen aan de perfecte WordPress website. Waarbij we altijd starten met het opzetten van een schematisch uitgewerkte prototype en een converterend webdesign (CRO/UI/UX). Op basis van een gedetailleerde backlog zal het WordPress team via sprints de website bouwen. Overzichtelijk, snel en pixel perfect!

Cases

Clean WordPress website
voor Cascando

 

Cascando is een Nederlands designmerk dat maakt, ontwerpt en de productie verzorgd van interieurproducten van hoge kwaliteit voor over de hele wereld. In een tijdsbestek van 6 maanden realiseerde RIFF de perfecte WordPress voor Cascando. Het resultaat mag er wezen!

WordPress website met reserveringsmodule

 

De IJzeren Man in Vught realiseerde in 2020 het grootste klimbos van de Benelux. RIFF bouwde de website op basis van WordPress inclusief geavanceerde koppeling met een reserveringsmodule voor het boeken van online tickets.

Vraag direct een offerte aan of plan een kennismaking in:Meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens deze kennismaking bespreek ik graag jullie plannen en vertel ik meer over onze werkwijze en projectaanpak. Het WordPress team bouwt op dit moment volledig scrum en met passie aan projecten voor onder andere Ordina Nederland, Damiliving, Microsoft, Pondres en De IJzeren Man.

 

Simon Kriek

Business Development Director
Mobiel: +31(0)614697706