Wanneer
28-05-2020
Tijd
09:30 - 11:30
Waar
Online

Je ontvangt van ons een e-mail met link

Cursus CRO

Hoe zorg je ervoor dat websitebezoekers overgaan tot een aankoop of een lead worden? En hoe verhoog je de gemiddelde orderwaarde? Dit kan je doen door aan de slag te gaan met conversie optimalisatie (CRO). Meld je aan voor de CRO cursus om alles te weten te komen over dit onderwerp.

 

Waarom een CRO-cursus volgen?

Wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat websitebezoekers klanten worden? Of wil je de gemiddelde orderwaarde verhogen? Dan zou je je moeten focussen op conversie optimalisatie oftewel CRO. Gelukkig is dit meer dan alleen het (A/B) testen van een koop-knop of het veranderen van je huidige huisstijl. Wil je kennis maken met conversie optimalisatie of ben je al eens eerder in aanraking geweest met CRO of UX, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor de CRO cursus. In de training zoomen we onder andere verder in op het CRO proces en bespreken we de basis principes voor het optimaliseren van je website.

 

Wat behandelen we in deze CRO-cursus?

Tijdens deze cursus krijg je inzicht in hoe het CRO proces eruit ziet en maak je kennis met de basisprincipes voor een effectief conversie optimalisatie proces. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Wat is CRO?
  • Waar begin je?
  • CRO tools
  • UX Heuristieken
  • 7 principes van Cialdini
  • Conversie tips

 

CRO-cursus data

De online CRO training wordt gegeven op donderdag 28 mei 2020 van 9:30 tot 11:30 uur.  Je hebt alleen een laptop met internetverbinding nodig. Je ontvangt van ons een e-mail met een link.

 

Wat kost het?

De CRO-cursus is volledig gratis en wordt digitaal gegeven. Ook sturen we je achteraf de slides van de cursus door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop wordt gegeven voor (online) marketeers die meer willen weten over CRO. De workshop is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen de doelgroep vallen.

Deze cursus is volgeboekt.

 

Wij bieden alle trainingen en cursussen meerdere keren per jaar aan. Houd onze evenementen in de gaten voor de volgende editie of andere interessante trainingen! Je kan je ook inschrijven voor onze maandelijkse RIFF Online Marketing Update om nooit een training te missen: