Wanneer
20-02-2020
Tijd
09:30 - 13:00
Waar
RIFF Online Marketing

Larenweg 24
’s Hertogenbosch

Cursus Google Analytics

Wil jij weten hoe je in Google Analytics alle inzichten krijgt van jouw doelgroep? En hoe je AVG-conform het gedrag van jouw websitebezoekers kan monitoren? In deze cursus Google Analytics komt het allemaal aan bod. In 3,5 uur gaan we samen aan de slag om je Analytics-kennis op peil te krijgen. Tijdens de cursus is er volop ruimte voor vragen en interactie met de trainer, zodat je het naadje van de kous komt te weten.

 

Nu inschrijven

 

Waarom een Google Analytics-cursus volgen?

Met ruim 500 metrics, instellingen, koppelingen en rapporten is Google Analytics één van de meest veelzijdige en complexe tools in de toolkit van vrijwel iedere online marketeer. Dit maakt dat Google Analytics zelfs voor de meest ervaren online marketeer een ingewikkelde tool kan zijn. Dit terwijl het een heel waardevol middel is om marketinginspanningen en websiteresultaten door te meten. Welke campagne was succesvol en waar liggen verbeterpunten? In onze Google Analytics-cursus leer je om zelfstandig de informatie te verzamelen die nodig is om marketingcampagnes en website performance te evalueren.

 

Wat behandelen we in deze Google Analytics-cursus?

In deze training helpt onze Analytics-specialist Karst Pullens jou op weg om zelfstandig met Google Analytics aan de slag te kunnen. Onderwerpen die in de Google Analytics-cursus aan bod zullen komen zijn:

 • Accountstructuur en rechten.
 • Google Analytics en het verzamelen van data.
  • Hoe komen gegevens in Google Analytics?
  • Wat zijn de grenzen en limieten m.b.t. dataverzameling?
  • Werken met segmenten en filters
 • Verschillende rapporten en waarvoor je deze kunt gebruiken.
  • Standaard rapporten & aangepaste rapporten.
  • Multi Channel Trechter rapporten.
  • Dashboard tips.
 • Q&A.

 

Cursusdata Google Analytics

Deze training wordt gehouden op donderdag 20 februari 2020 van 09:30 tot 13:00 bij RIFF ‘s-Hertogenbosch (Larenweg 24).

 

Wat kost het?

De Google Analytics-cursus kost € 499,- excl. btw per persoon voor de gehele ochtend, inclusief lunch. Voor onze klanten hanteren we een gereduceerd tarief van € 349,- excl. btw. Na deze Google Analytics-cursus mag je jezelf een kenner op het gebied van Google Analytics noemen. Na afloop krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat waarmee jij kunt aantonen dat je deze training gevolgd hebt. Ook sturen we je achteraf de slides van de cursus door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Wat heb je nodig?

In principe heb je voor deze workshop niet veel nodig. Goede zin om nieuwe dingen te leren en een flinke dosis interesse in Google Analytics is voldoende. Een laptop meenemen om direct zelf mee te klikken in jouw eigen Google Analytics-omgeving kan erg handig zijn, maar is niet noodzakelijk om de training succesvol af te ronden.

Wil jij deelnemen aan de cursus Google Analytics?

Deze cursus is afgelopen.

 

Wij bieden alle trainingen en cursussen meerdere keren per jaar aan. Houd onze evenementen in de gaten voor de volgende editie of andere interessante trainingen! Je kan je ook inschrijven voor onze maandelijkse RIFF Online Marketing Update om nooit een training te missen: