Wanneer
05-08-2020
Tijd
09:30 - 11:00
Waar
Online

Je ontvangt van ons een e-mail met link

Cursus SEO Content

Ben jij benieuwd hoe je content kan inzetten om meer relevant organisch verkeer binnen te halen? Dan is deze SEO content training wellicht interessant voor jou! Tijdens deze 1,5 uur durende training krijg je uitleg en tips waardoor je een idee krijgt hoe je tot deze SEO content kan komen.

 

 

Schrijf je in >

Waarom een cursus SEO Content volgen?

Voor het optimale SEO resultaat werken we met drie pijlers: techniek, linkbuilding en content. In deze training gaan we dieper in op de pijler content. Vaak is het duidelijk dat content een belangrijke rol speelt bij het verkrijgen van organische posities. Maar hoe schrijf je content die ook SEO proof is en over welke onderwerpen moet je schrijven? Het volgen van deze training zorgt ervoor dat je hier zelf direct mee aan de slag kan en nieuwe inspiratie kan opdoen.

 

Wat behandelen we in deze SEO Content cursus?

In deze SEO Content training behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Inleiding SEO
  • Zoekresultaten Google
  • Duplicate content
  • Structured data
  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO content schrijven

 

SEO cursus data

De online SEO content training wordt gegeven op woensdag 5 augustus van 9:30 tot 11:00 uur.  Je hebt alleen een laptop met internetverbinding nodig. Je ontvangt van ons een e-mail met een link.

 

Wat kost het?

De SEO cursus is volledig gratis en wordt digitaal gegeven. Ook sturen we je achteraf de slides van de cursus door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop wordt gegeven voor (online) marketeers die meer willen weten over SEO content. De workshop is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen de doelgroep vallen.

Schrijf je in