Wanneer
26-05-2020
Tijd
09:30 - 11:30
Waar
Online

Je ontvangt van ons een e-mail met link

Cursus SEO

Wil jij weten hoe Google omgaat met organische zoekresultaten? Of ben je benieuwd hoe je jouw website hoger in Google kunt krijgen? In deze gratis online SEO-cursus komt het allemaal aan bod. In 2 uur gaan we samen aan de slag om je SEO-basiskennis op peil te krijgen.

 

Waarom een SEO-cursus volgen?

Er bestaat helaas geen opleiding voor SEO-specialist. Wil je dus SEO-specialist worden? Dan heb je vaak de keuze uit een minor online marketing, maar specialiseren tot SEO-specialist zit er vaak niet in. Met onze SEO-training kun je jezelf binnen een middag klaarstomen om zelf aan de slag te gaan met SEO. De SEO-basiskennis heb je dan op zak.

 

Wat behandelen we in deze SEO-cursus?

In deze training behandelen we in 2 uur een breed scala aan SEO-onderwerpen. Zo hebben we het onder andere over:

  • Het Google algoritme
  • Externe en interne linkwaarde
  • SEO-strategie
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Werken met zoekintentie
  • Technische SEO
  • Mobile-first SEO
  • Local SEO
  • SEO-content schrijven

 

SEO-cursus data

De online training op 28 april is vol. Daarom is er een tweede datum: dinsdag 26 mei 2020 van 9:30 tot 11:30 uur.  Je hebt alleen een laptop met internetverbinding nodig. Je ontvangt van ons een e-mail met link. Deze datum is helaas volgeboekt.

 

Wat kost het?

De SEO-cursus is volledig gratis en wordt digitaal gegeven. Na deze SEO-opleiding mag je jezelf een kenner op het gebied van SEO noemen. Ook sturen we je achteraf de slides van de cursus door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop wordt gegeven voor (online) marketeers die meer willen weten over SEO. De workshop is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen de doelgroep vallen.

Deze cursus is volgeboekt.

 

Wij bieden alle trainingen en cursussen meerdere keren per jaar aan. Houd onze evenementen in de gaten voor de volgende editie of andere interessante trainingen! Je kan je ook inschrijven voor onze maandelijkse RIFF Online Marketing Update om nooit een training te missen: