Wanneer
28-06-2019
Tijd
14:00 - 15:00
Waar
Online

Vul onderstaand formulier in om de uitzending terug te kijken.

Webinar: de 5 belangrijkste
e-commerce trends in 2020

Welke e-commerce trends bepalen het landschap in 2020? Waar moet je vandaag mee starten, om morgen te blijven groeien? Ontdek het in deze RIFF webinar waarin vijf belangrijke e-commerce trends voor komend jaar centraal staan. Eén van de grote trends is natuurlijk personalisatie. Daarom is ook Datatrics, specialist in het bundelen van klantdata, te gast in de uitzending. Zij nemen ons mee in de laatste technische mogelijkheden op gebied van personalisatie en machine-learning.

 

Uitzending terugkijken

 

Dit kun je verwachten:

E-commerce staat niet stil. Je klanten krijgen nieuwe verwachtingen, concurrenten groeien door en het speelveld wordt steeds internationaler. Vroeg inspelen op nieuwe trends kan in deze dynamische markt het verschil maken tussen winnen of verliezen. Op de agenda staan onder meer:

  • Hoe personalisatie conversie en omzet verhoogt
  • Hoe haal ik meer inzichten uit mijn data? De waarde van een Data Management Platform
  • Automatisering in advertising, de laatste mogelijkheden
  • De opkomst van marketplaces: kans of bedreiging?

 

Over Datatrics

Datatrics is een SaaS-platform voor marketeers. Op basis van interne databronnen, zoals e-mail, social media en CRM, en externe databronnen waaronder CBS, weer- en verkeersdata, worden 360-graden-klantprofielen gemaakt. Deze klantprofielen worden gebruikt om dynamische content voor op de website, in e-mails en in advertising te creëren. Op deze manier ben je op elk touchpoint binnen de gehele customer journey relevant en vergroot je de klantloyaliteit en realiseer je een conversiestijging.

Bahar-Aydogan1
Bahar Aydogan

Conversie Specialist

Koen-Bakkenes1
Koen Bakkenes

Head of Advertising

Jelmer Pepping1
Jelmer Pepping

Senior Account Manager Datatrics

Uitzending terugkijken?

Vul jouw gegevens in en ontvang gratis informatie, waaronder de link naar deze uitzending.