Wanneer
19-05-2020
Tijd
13:00 - 15:30
Waar
Livestream digitaal

Wij versturen een e-mail met een link!

Workshop de kracht van display

Ben je online marketeer en weten mensen nog niet van jouw merk af, is het plafond in de zoekmachine bereikt, of wil je een breder publiek bereiken? Tijdens de gratis workshop ‘de kracht van display’ gaan we in op o.a. deze vragen en nemen we met name het begin van de klantreis onder de loep.

Met (programmatic) display leer je hoe je impact kan maken in de online advertising wereld. De workshop is opgebouwd uit theorie, cases uit het werkveld en praktische opdrachten waarbij de deelnemers zelf aan de slag kunnen binnen het Google Marketing Platform.

 

Waarom de workshop ‘de kracht van display’ volgen?

Veel adverteerders willen niet investeren in iets wat hen geen direct resultaat oplevert. Dit terwijl het zeer zinvol kan zijn om een potentiële klant al in een vroeg stadium kennis te laten maken met jouw merk. Maar wie is je doelgroep en hoe kun je deze online bereiken? En welke boodschap laat je in welke fase van de klantreis zien? In deze workshop leer je de kracht van een goede propositie en je merk een onderscheidend vermogen mee te geven.

 

Wat behandelen we in deze workshop?

In deze workshop nemen we je mee in het Google Marketing Platform en laten je actief nadenken over je online aanwezigheid en de gevolgen hiervan. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

  • Wetenschap en feiten
  • De klantreis
  • Doelgroepen
  • Creatie en afstemming
  • Attributie en bewijslast

 

Cursusdata workshop ‘de kracht van display’

De online training van donderdag 16 april 2020 is volgeboekt. Daarom is er een tweede datum: dinsdag 19 mei 2020. Alle inschrijvers ontvangen een link waarmee ze de workshop kunnen volgen. Deze datum is helaas volgeboekt.

 

Wat kost het?

De workshop is volledig gratis en wordt digitaal gegeven. Na deze workshop ben je bekend met wat display marketing kan betekenen en heb je (je eerste) hands-on ervaring opgedaan. Achteraf sturen we je de slides van de workshop door zodat je ze nog eens op je gemak na kan lezen en als naslagwerk kan gebruiken.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop wordt gegeven voor (online) marketeers die meer willen weten over display advertising. Het maakt niet uit of je al actief aan de slag bent met display advertenties of dit nog in de kinderschoenen staat. De workshop is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen de doelgroep vallen.

 

Deze cursus is volgeboekt.

 

Wij bieden alle trainingen en cursussen meerdere keren per jaar aan. Houd onze evenementen in de gaten voor de volgende editie of andere interessante trainingen! Je kan je ook inschrijven voor onze maandelijkse RIFF Online Marketing Update om nooit een training te missen: