Is jouw webshop klaar voor de toekomst?

Nu de tijd is aangebroken om vooruit te kijken, willen wij ondernemers graag een extra handje helpen om het maximale uit hun webshop te halen. Ontdek waar kansen en mogelijkheden liggen tijdens een gratis online marketing-advies gesprek.

RIFF Online Marketing

RIFF is hét online marketingbureau dat klaarstaat om je te helpen. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste mix van kanalen, unieke content en doeltreffende campagnes. Samenwerking, training en open communicatie vormen hierbij de basis. Omdat we willen dat, naast jouw bedrijf, ook de mensen die er werken groeien.

Consultancy mogelijkheden

Onze e-commerce specialisten kijken graag met je mee tijdens een 1-op-1 gesprek, met de focus op één van onderstaande disciplines:

 

  • Conversie optimalisatie

Onze CRO-specialisten brengen jouw webshop en het gedrag van jouw bezoekers in kaart. Hiermee spotten ze de kansen voor zowel hogere conversie als een hogere orderwaarde.

 

  • Marketing automation

Verhoog de relevantie van je marketing door automatisch de juiste content naar je leads en klanten te versturen. Onze E-mail marketeers helpen graag met het optimaliseren van jouw basis voor betere leads en hogere conversie.

 

  • Organische vindbaarheid

Verbeter de positie van jouw webshop in de zoekmachines. Onze SEO-specialisten adviseren je op het gebied van de 3 pijlers: techniek, content en linkbuilding.

 

  • Webdevelopment

Een goede website is de basis van een goede online zichtbaarheid. Vraag advies over het design of de development van je webshop aan onze ervaren webdevelopers.

 

  • Productvideo’s

Laat onze video specialisten je informeren en adviseren over de kracht en inzet van productvideo’s. Deze kunnen erg waardevol zijn om bezoekers te overtuigen van een aankoop.

 

  • Dashboarding

Onze Analytics-specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden van het inzichtelijk maken van je marketinginspanningen en dit op een eenvoudige manier te kunnen delen.

Gratis Consultancy

Wil jij graag advies inwinnen van één van bovenstaande disciplines? Wacht dan niet langer en vraag jouw gratis gesprek aan met een van onze ervaren specialisten. Zij zullen tijdens de vrijblijvende videomeeting (max. 1 uur) samen met jou sparren en spontane adviezen delen. Er zal geen inhoudelijk vooronderzoek worden gedaan naar jouw bedrijf of case.

Vul onderstaande gegevens in om jouw webshop zo snel mogelijk tot een hoger niveau te tillen.

Vul je gegevens in: 

Disclaimer

  • Maximaal één aanvraag per bedrijf.
  • Deze concultancy is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen onze doelgroep vallen.