Extra steuntje in de rug nodig?

Wij willen ondernemers graag belangeloos een extra handje helpen in deze moeilijke tijden, met een gratis online marketing-adviesgesprek.

Kennis uitwisselen met onze specialisten

Het zijn spannende tijden voor marketeers, zowel bij bedrijven als bij consumenten vinden er een hoop veranderingen plaats, wat ook zijn weerslag heeft op behoeftes en gedrag. Hoe blijf je de juiste doelgroep op een relevante manier bereiken en hoe blijven de resultaten van je online marketingcampagnes gehandhaafd? Wij begrijpen dat deze tijd nieuwe uitdagingen en ingewikkelde keuzes met zich mee brengt voor ondernemers, daarom willen wij ondernemingen belangeloos een handje helpen. Tijdelijk kan je volledig kosteloos een afspraak maken met één van onze marketingspecialisten om kennis en expertise uit te wisselen en te sparren over deze uitdagingen.

 

Tijdelijk gratis online marketingadvies

Tijdens de vrijblijvende videomeeting (max. 1 uur) word je gekoppeld aan één van onze specialisten in een gekozen vakgebied, bijvoorbeeld: SEA, SEO, display advertising, social media, conversie-optimalisatie, contentmarketing, e-mailmarketing, marketing automation, strategie of analytics. De videomeeting is een praktisch één-op-één sparmoment waarin we spontane adviezen delen, maar waarbij er geen inhoudelijk vooronderzoek wordt gedaan naar jouw bedrijf of case. Onze specialisen zijn op de hoogte van alle innovaties binnen hun vakgebied en beschikken over jarenlange kennis en ervaring in diverse branches op het gebied van e-commerce en leadgeneratie. Tijdens de videomeeting bespreken we bijvoorbeeld deze onderwerpen:

■   Doelstellingen: wat is je ambitie op het marketingvakgebied?
■   Uitdagingen: waar loop je tegenaan? Wat zijn kansen en bedreigingen?
■   Resultaat: hoe kan je het resultaat van je inspanningen verhogen?
■   Advies: waar zou jij onze hulp bij kunnen gebruiken?

Vul je gegevens in: 

Disclaimer

  • Maximaal één aanvraag per bedrijf.
  • Deze concultancy is niet bedoeld voor bureaus en/of consultants. RIFF behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren die niet binnen onze doelgroep vallen.