MARKETING INTELLIGENCE

Het krachtige data-platform van RIFF Online Marketing

Samenbrengen van datapoints

Tegenwoordig is online succes geen toeval meer maar een met data onderbouwde keuze. De wereld van online marketing verandert razendsnel. Met een als maar toenemende diversiteit aan online kanalen, platformen en klantreizen tot gevolg. Dat je de beste resultaten behaalt op basis van data is geen geheim meer. Hoe je jouw data op de juiste manier samen weet te brengen en daar bruikbare inzichten uithaalt wel. Middels ons Marketing Intelligence platform zijn wij in staat om data vanuit alle marketing- en verkoopkanalen (zoals bijvoorbeeld – maar niet uitsluitend; Google, Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest) gestructureerd binnen te halen waardoor jij en jouw team een beter beeld krijgen van jouw marketingprestaties dan ooit te voren.

Marketing Analyse Toolbox

Wanneer je gebruikt maakt van ons Marketing Intelligence platform wordt jouw data volledig geautomatiseerd ingeladen en via ons krachtige rekenmodel omgevormd tot zuivere informatie! Door gebruikt te maken van onze toolbox met marketing analyses is deze informatie voor alle lagen van uw organisatie gemakkelijk om te zetten tot waardevolle inzichten en actiepunten. Deze toolbox bestaat momenteel uit een tiental marketing analyses waarvan het Marketing Overzicht beschikbaar zal komen in de Marketing Intelligence BETA van Q1-2020.

Marketing Overzicht

Het marketing overzicht vormt een helicopterview vanuit waar je enkel de meest essentiële informatie, gevisualiseerd aan de hand van het marketing proces, kunt inzien. Hierdoor krijgt je snel en gemakkelijk overzicht van alle marketingactiviteiten. Vanuit deze helicopterview kan na wens verder worden ingezoomd op thema’s waaronder advertising, gedrag, conversie en rendement.

oie_transparent (15)
Meld u aan voor de BETA Q1-2021

Ben je klant bij RIFF? Dan kunt je kosteloos deelnemen aan de Marketing Intelligence BETA van Q1-2021. Door deel te nemen maak je als een van de eerste organisaties kennis met de krachtige toolbox van Marketing Analyses. Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

transparent
Nog geen klant?

Meld je aan voor een kosteloze demo!