Online Marketing Abonnementen

Doeltreffende inzet van online marketing tegen een vaste maandelijkse investering. Keuze uit een basis pakket tot aan een complete inzet van de online kanalen.

Introductie

Ben jij een marketing manager of directeur in het MKB die online marketing goed geregeld wil hebben? Liefst tegen voorspelbare maandelijkse kosten? Maak dan kennis met het RIFF Marketing Abonnement. Dat is doeltreffende inzet van online marketing tegen een vaste maandelijkse investering. Wij zorgen dat al je kanalen goed ingericht zijn, zodat jij zorgeloos blijft groeien. Lees over onze aanpak, mogelijkheden en voordelen.

 

Stijging leads en sales

Onze werkwijze

Online marketing funnel

Om online marketing zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten, hebben wij een funnel gecreëerd. Deze funnel legt de basis voor iedere online marketing strategie en kan overal en voor iedereen ingezet worden. De vele opties en mogelijkheden binnen dit vak hebben wij logischerwijs en overzichtelijk onderverdeeld binnen de 3 stappen van de funnel. Te beginnen met:

 

1. Je doelgroep bereiken door zichtbaar te zijn in de zoekmachines

Door aanwezig te zijn binnen zoekmachines als Google en Bing, heb jij jouw eerste doelgroep al binnen: de personen die opzoek zijn naar jouw merk, product of dienst. Dit wordt gerealiseerd door middel van organische (SEO) en betaalde (SEA) zichtbaarheid. Nu je de aandacht hebt van je doelgroep is het tijd om de volgende stap te zetten:

 

2. Inspireer je doelgroep en onderhoud contact

Geef je doelgroep ideeën, voorbeelden en inspiratie over hoe ze jouw product en/of dienst kunnen inzetten voor zichtzelf of de mensen om hen heen. Wat is de toegevoegde waarde en waarom zouden ze voor jou kiezen? Dit kan door middel van het schrijven van informatieve en inspirerende blogs en het versturen van nieuwsbrieven met bijvoorbeeld tips, tricks en/of aanbiedingen. Zo creëer je een relatie tussen je doelgroep en jouw merk.

 

Tot dusver heb je de doelgroep bereikt die uit eigen initiatief op zoek is gegaan naar jouw product en/of dienst. Met de volgende en tevens laatste stap breid je je doelgroep verder uit en vergroot je de kans op leads en/of sales.

 

3. Vergroot je naamsbekendheid en verhoog je leads en/of sales tot het maximale

Bereik nieuwe potentiële klanten – je doelgroep die nog niet (volledig) op de hoogte is van jouw merk, product en/of dienst – en optimaliseer je website of webshop om je leads en/of conversies te maximaliseren. Door middel van het adverteren via social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest of Instagram kan iedereen jouw merk ontdekken. Zet deze personen om in kwalitatieve kopers of leads door je webshop of website zo in te richten dat er geen knelpunten of onduidelijkheden te bekennen zijn tijdens het navigeren en/of afrekenproces.

 

Door middel van deze 3 stappen vang je je gehele doelgroep op en worden deze omgezet tot kwalitatieve leads en/of klanten. Wil jij ook graag een online marketing pakket waarmee je uit de voeten kan of waarin alles wordt verzorgd van A -Z? Kies het marketing abonnement die het beste past bij jouw situatie.

De Abonnementen

Voor iedere fase uit onze funnel bestaat er een abonnement. Beginnend bij de basis voor een goede online zichtbaarheid binnen de zoekmachines. In essentie bestaat dit marketing abonnement uit zowel een SEO pakket als een SEA pakket, gecombineerd met Google Analytics. Dit abonnement is uit te breiden met het inspireren van de potentiële klant en het contact onderhouden d.m.v. blogs en E-mail marketing.

Tot slot kun je het online marketing pakket uitbreiden tot de complete inzet van de online kanalen voor het vergroten van je naamsbekendheid en het verhogen van je leads en/of sales.

 

Online marketing abonnement - Basis   Online marketing abonnement - Uitgebreid   Online marketing abonnement - Compleet

Vraag je vrijblijvende offerte aan >

Bekijk de diensten >

De voordelen van een marketing abonnement op een rij

  • Vaste, voorspelbare kosten
  • Een duidelijke en voorspelbare planning, samen afgestemd op nodige verbeterpunten
  • Maandelijkse terugkoppeling op de werkzaamheden en voortgang
  • Garantie dat marketing goed geregeld is
  • Snel kunnen opschalen
  • Gratis lidmaatschap Spredle Club– netwerkmeetings, cursussen en magazine over ondernemerschap en marketing

online marketing

happy customer
Succesvolle cases waar wij trots op zijn

Esterella heeft de opbrengst zien stijgen met 256%

De Graaf B.V. heeft zijn aanvragen zien toenemen met 25%

Schuifpoorten heeft zijn verkeer met 50% zien groeien

 

Bekijk ze allemaal >

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaande gegevens in en in welk abonnement jij interesse hebt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!