Onze maatregelen i.v.m. de coronacrisis

Wat een vreemde tijd! Ook ons bedrijf volgt de adviezen van het RIVM met de dag en ook wij werken zoveel mogelijk thuis om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat bij ons voorop en we hebben de luxe ons werk goed thuis te kunnen uitvoeren. Ondanks de getroffen maatregelen maken wij er het beste van en doen we ons best om jou als klant zo goed mogelijk te adviseren in deze tijd op het gebied van jouw marketingactiviteiten!

 

Meetings in de vorm van een videocall

Zowel geplande als nieuwe meetings gaan gewoon door, maar nu als videocall. In de afspraakwijziging of uitnodiging die je hebt ontvangen staat een link waarop je de video-meeting kunt starten. Mocht je geen webcam hebben, dan kunnen we ook gebruik maken van bijvoorbeeld videobellen via WhatsApp of FaceTime. Daarnaast blijven wij gewoon telefonisch bereikbaar, zoals je van ons gewend bent.

 

Webinars op locatie Amsterdam

Wij krijgen op dit moment veel aanvragen van bedrijven die hun klanten of personeel graag digitaal willen bereiken met een webinar of livestream. Om dit veilig te kunnen blijven faciliteren blijft de webinarstudio in Amsterdam open, maar we hanteren wel een beperkte toegang per groep van maximaal vijf personen. Ben je ziek of verkouden op de dag van de webinar? Laat het ons weten en we zoeken graag met jou naar een oplossing.

 

Trainingen

De maandelijks trainingen gaan digitaal door, met als eerstvolgende de workshop ‘De kracht van display’ op 16 april. Tot nader order hebben wij besloten om alle trainingen digitaal te geven, waarbij je met een livestream alles kan blijven volgen. De inschrijvingen blijven open, alle inschrijvers zullen de link ontvangen zodra deze beschikbaar is.

 

Extra ondersteuning

Wij realiseren ons dat deze vreemde tijd ook extra impact heeft op onze klanten, met een sterke toename of afname van online verkoop en bezorgdiensten. Daarom doen wij er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen om alle online verkoopkanalen verder te optimaliseren. Heb je behoefte om even te sparren of heb je wat meer ondersteuning nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wij wensen iedereen wijsheid, geluk en gezondheid toe.
En we hopen elkaar snel weer fysiek te mogen ontmoeten met een kopje koffie!

Wij blijven uiteraard gewoon bereikbaar!