Is jouw social media-campagne al klaar voor de feestdagen?

De feestdagen in Q4 zijn voor de meeste online verkopers hét moment om te pieken. Zorg voor maximale impact met social media. Black Friday staat voor de deur – hoog tijd om na te denken over je social advertising-campagnes!

 

Vraag nu een offerte aan!

 

Waarom je nú moet starten

Wist je dat het soms meer dan 24 uur kan duren voordat Facebook je advertentie heeft goedgekeurd voor livegang? Dat Black Friday steeds vaker wordt doorgetrokken in Black Week om concurrentie voor te zijn? En dat advertenties op social media een bron van inspiratie zijn voor het vullen van verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerstmis? De eerste lijstjes zijn allang gevuld! Ook vanwege de advertentiedrukte is het belangrijk om je campagnes op tijd klaar te zetten. Lees hier onze kennisblog over hoe het succes van een social media-campagnes afhangt van de gekozen aanloop- en lanceertijd!

 

Wij regelen jouw campagne voor de feestdagen

RIFF biedt diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te ondersteunen met social advertising-campagnes tijdens de feestdagen. Wil je een effectieve campagne om jouw doelgroep naar de website te sturen, of een uitgebreide e-commerce campagne voor een nieuwe doelgroep versus een doelgroep die al eerder je producten heeft bekeken? RIFF zorgt dat jouw merk of product in de social spotlights staat!

 

Bekijk onze pakketten en mogelijkheden:

 

Optionele eenmalige extra kosten

(Advertentieaccount-kosten alléén als er nog geen ingeregeld account aanwezig is.)

* Aanmaken en opzetten advertentieaccount basis: € 250,-
(Aanmaken advertentieaccount, inregelen toegang, communicatie omtrent (facturatie)instellingen, plaatsen basispixel en aanmaken doelgroepen)

** Aanmaken en opzetten advertentieaccount advanced: € 400,-
(Aanmaken advertentieaccount, inregelen toegang, communicatie omtrent (facturatie)instellingen, plaatsen pixel + bijbehorende e-commerce events)

Elke campagne rondom één feestdag geldt als één campagne. Kijk bij kortingsactie voor onze aantrekkelijke meerprijs voor meerdere feestdagen.

Productverzamelingen maken in de productcatalogus van geselecteerde producten: meerprijs € 75,-

Bannercreatie door RIFF: meerprijs € 400,-

Kortingsactie

Meer campagnes voor de feestdagen is meer voordeel! RIFF biedt € 125,- korting voor elke extra campagne bovenop de initiële campagne. Daarnaast is het éxtra aantrekkelijk om Cyber Monday bij jouw Black Friday-campagne te voegen: dit is slechts € 100,- extra!

Naast bovenstaande social feestdagen-pakketten kan RIFF ook een op maat gemaakt strategisch social plan opstellen en de daarbij behorende operationele werkzaamheden uitvoeren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nú een offerte aan voor jouw social media-campagne(s) voor de feestdagen!

Let op: elke aangevinkte thema- of feestdag geldt als één nieuw social media-pakket – wij zullen bij je terugkomen met een totaalprijs conform onze kortingsacties.