De feestdagen staan om de hoek!

Haal het maximale resultaat uit de feestdagen en start met social campagnes ?

ben er op tijd bij!

Singles Day? Black Friday? Kerst? De komende maanden staan vol met belangrijke feestdagen. En juist op deze dagen kan je jouw bedrijf extra laten pieken. Zorg voor de maximale impact op social media en ga aan de slag met social advertising campagnes.

 

Vraag nu een offerte aan!

Waarom je nú moet starten

Alleen organisch een bericht dat je een Black Friday actie organiseert? Daar ga je het in deze concurrerende online wereld niet meer mee redden. Social advertising geeft je nog wel het bereik waar je naar op zoek bent. En dat gaat verder dan de ‘klassieke’ advertentie op Facebook. Wat dacht je van campagnes op Pinterest, Snapchat en Instagram Stories?

Ook vanwege de advertentiedrukte is het belangrijk om je campagnes op tijd klaar te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat het soms meer dan 24 uur kan duren voordat Facebook je advertentie heeft goedgekeurd voor livegang? En vergeet ook niet dat advertenties op social media een bron van inspiratie zijn voor het vullen van verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerstmis. De eerste lijstjes zijn allang gevuld!

 

Wij regelen jouw campagne voor de feestdagen

RIFF biedt diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te ondersteunen met social advertising campagnes tijdens de feestdagen. Wil je bij een groot publiek opvallen? Of juist een doelgroep retargeten die eerder je producten heeft bekeken? Alles is mogelijk.

 

 

Onze pakketten en mogelijkheden

Social feestdagen pakketten

Vraag nu een offerte aan!

Kortingsactie

Meer campagnes voor de feestdagen is meer voordeel! RIFF biedt € 125,- korting voor elke extra campagne bovenop de initiële campagne. Daarnaast is het éxtra aantrekkelijk om Cyber Monday bij jouw Black Friday-campagne te voegen: dit is slechts € 100,- extra!

Naast bovenstaande social feestdagen-pakketten kan RIFF ook een op maat gemaakt strategisch social plan opstellen en de daarbij behorende operationele werkzaamheden uitvoeren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Optionele eenmalige extra kosten

(Advertentieaccount-kosten alléén als er nog geen ingeregeld account aanwezig is.)

* Aanmaken en opzetten advertentieaccount basis: € 250,-
(Aanmaken advertentieaccount, inregelen toegang, communicatie omtrent (facturatie)instellingen, plaatsen basispixel en aanmaken doelgroepen)

 

** Aanmaken en opzetten advertentieaccount advanced: € 400,-
(Aanmaken advertentieaccount, inregelen toegang, communicatie omtrent (facturatie)instellingen, plaatsen pixel + bijbehorende e-commerce events)

 

  • Elke campagne rondom één feestdag geldt als één campagne. Kijk bij kortingsactie voor onze aantrekkelijke meerprijs voor meerdere feestdagen.
  • Productverzamelingen maken in de productcatalogus van geselecteerde producten: meerprijs € 75,-
  • Bannercreatie door RIFF: meerprijs € 400,-

Vraag nú een offerte aan voor jouw social media-campagne(s) voor de feestdagen!

Vul onderstaande gegevens in en het gewenste pakket voor de gewenste feestdagen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Let op: elke aangevinkte thema- of feestdag geldt als één nieuw social media-pakket – wij zullen bij je terugkomen met een totaalprijs conform onze kortingsacties.